• Цена : 7.90 лв.
 • Наличност в магазина: 2
 • Бранд: Retro Humour HMB
 • Баркод : 5055453440366

 • Бърза доставка с Еконт

  За доставки

 • Подложка за чаша I Smell Bacon

  "I smell bacon". 


  • Материал: корк
  • Размер: 10 см х 0.5 см.